Vi är en europeisk patentbyrå

Våra jurister och patentingenjörer har lång erfarenhet och stor kunskap inom både svensk, europeisk och global immaterialrättslig lagstiftning. Vi har också ett brett internationellt nätverk av handplockade och gedigna ombud världen över och i samarbete med dem hanterar vi ansökningar, processer och tvister – oavsett land.

Vi är medlemmar i flera internationella föreningar och branschorganisationer såsom: SPOF, FICPI, INTA, MARQUES, LES och FIF.

 

Vi gillar att träffa människor
som brinner för sin sak

När vi startade Hansson Thyresson gick vi från det traditionella arbetssättet i branschen till att skapa en plats för mer personliga möten. Vi ville på riktigt ge varje kund vårt helhjärtade stöd genom hela processen. Med fullt fokus. Det var en bra målsättning, visade det sig. Genom alla dessa möten och unika uppdrag har vi utvecklat ett arbetssätt som vi är ensamma om.

En bra början är att ses över en kopp kaffe där vi lyssnar och delar med oss av vår erfarenhet. Tillsammans skapar vi trygga strategier, oavsett om ni arbetar globalt eller lokalt. Det viktiga är att ni inte väntar med att höra av er.

Vi har flera gånger sett att idéer tagit fart och spridits över världen. Då är det viktigt att ha skaffat ett fullgott skydd och undvika att någon annan utnyttjar situationen eller hinner före. Det har hänt, det händer och det kommer fortsätta att hända. Men med rätt agerande från början går det att minimera riskerna.

Krångligare än så behöver det inte förklaras. Vi är här för att göra det svåra enkelt så att ni kan fortsätta arbeta ostört med det ni är bäst på. Resten sköter vi.

Vi gillar att träffa människor som brinner för sin sak. Det och gott kaffe är en bra början.

 

Vårt huvudkontor finns i centrala Malmö. Med vårt stora internationella nätverk ger vi stöd i patent- och varumärkesrättsliga frågor världen över.

Genom vårt medlemskap i den svenska branschorganisationen SEPAF följer vi branschens allmänna uppdragsvillkor och etiska regler – en trygghet för dig som kund.

Kontakta oss