Utan våra medarbetare är vi ingenting!

Vi är ett familjeägt företag som värdesätter och strävar efter ett arbetsklimat där alla känner trygghet och har tillit för både kollegor och för verksamheten. För oss är det viktigt att alla känner arbetsglädje! Vi erbjuder tjänster inom immaterialrätt och hos oss arbetar i huvudsak patentingenjörer, jurister och paralegals.

Vi ser gärna att du gör en spontanansökan. Du kan maila den direkt till maja.m@hanssonthyresson.se

Välkommen in i gemenskapen!

 

Så här tycker några av våra medarbetare!

”Jag tycker om att arbeta hos Hansson Thyresson främst med tanke på värmen, gemenskapen och mixen av arbetsuppgifter. Samarbetet mellan kollegor fungerar bra och det finns inga vassa armbågar. Professionaliteten och dynamiken med IP-ärenden värdesätter jag också högt. Hansson Thyresson är för mig en komplett arbetsplats”.

Åsa Olajos, Jurist

”Arbetet är varierande och innefattar alla delar av patentarbetet. Här finns trevliga kollegor som alltid är villiga att diskutera och samarbeta. Byrån är ”lagom” stor och alla känner varandra väl”.

Viveka Anderberg, Patentingenjör

Viveka Anderberg

Förmåner som vi erbjuder!

  • Flexibilitet – Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån halva arbetstiden. Vi tror på tillit och ansvarstagande. Vi tror också på att välmående medarbetare presterar bättre. Därför är vi måna om att våra anställda ska ha flexibla arbetsvillkor så de får vardagslivet att gå ihop.
  • Friskvård – Klart vi värnar om din hälsa! Vi maxar friskvårdsbidraget så hos får du 5000 kr/år att nyttja.
  • Kompetensutveckling – Vi säljer tjänster där vi är specialisterna. Naturligtvis behöver våra medarbetare ständigt kompetensutvecklas regelbundet för att ge våra kunder de bästa råden. Dvs hos oss kommer du alltid ha möjlighet till olika former av utbildningar.
  • Föräldraledighet – Planerar du, väntar du eller har du barn? Härligt! Vem vet om dessa små blir en del av Hansson Thyresson en dag. För att du ska få ihop arbetslivet med ditt privatliv och barn är vi väldigt flexibla kring föräldraledigheter, långt förbi minimikraven i lagen naturligtvis.
  • Tjänstepension – Vi vet att tjänstepensionen blir en alltmer viktig del av våra anställdas totala pension. Därför har vi förhandlat oss till bra villkor med vår försäkringsförmedlare.
  • Sjukvårdsförsäkring – Om du blir sjuk och behöver vård kommer du på kort tid få den hjälp du behöver. Vi anser att det är viktigt att alla anställda får möjlighet till denna förmån!
  • Semester – Jo då, vi har semester till dig! 30 dagar / år.

”Målet är att alla hos oss ska trivas och känna glädje på sin arbetsplats. Med jämna mellanrum mäter vi engagemang och välmående hos våra medarbetare. Det är viktigt för oss! Då får vi större förståelse för hur vi kan förbättra arbetsmiljön så att arbetsglädjen och engagemanget ökar. Jag tycker att det är extra roligt när kollegor kommer med värdefull input, ställer upp för varandra och förstås gör våra kunder riktigt nöjda”.

Maja Modigh, VD

”Ända sedan starten av firman 1994 har ambitionen varit att skapa ett företag med schyssta villkor och glimten i ögat där öppenhet och glädje är lika självklart som kunskap och kvalitet. Den särskilda HT-andan är vårt signum och vårt framgångskoncept, och vital i en förtroendebaserad verksamhet som denna”.

Lars Thyresson, Founder, Senior Partner, Attorney at law


Hansson Thyresson AB    Ι    Grundades 1994    Ι    Medarbetare 15    Ι    Omsättning 25 miljoner