Utan våra medarbetare är vi ingenting!

Vi vet att om våra medarbetare mår bra, trivs och är engagerade, så kommer det mesta lösa sig. Vi är till nära 90% ett familjeägt företag och vi värdesätter det familjära högt. Vårt mål är att ha ett klimat där alla känner trygghet och har tillit för såväl kollegor som verksamheten. 

För oss är det viktigt att alla känner arbetsglädje!

 

Maja Modigh är vice VD & personalchef och berättar mer om sina tankar kring arbetsplatsen:

– Vi spenderar en så stor del av vår tid på arbetet och det är en självklarhet för mig att ha som mål att alla ska trivas och känna glädje på vår arbetsplats. Det därför är viktigt för oss att med jämna mellanrum mäta engagemang och välmående hos våra medarbetare. Resultaten följer vi upp noga för att veta hur vi ytterligare kan förbättra arbetsmiljön, samt öka arbetsglädjen och engagemanget. Alla vi som arbetar på Hanson Thyresson är med och skapar den kultur som präglar företaget och jag tycker alltid att det är extra roligt när kollegor kommer med värdefull input, ställer upp för varandra och förstås gör våra kunder riktigt nöjda. Lägg gärna till Maja på Linkedin!

 

Lars Thyresson är VD och en av grundarna:

–  Ända sedan starten av firman 1994 har ambitionen varit att skapa ett företag med schyssta villkor och glimten i ögat där öppenhet och glädje är lika självklart som kunskap och kvalitet. Den särskilda HT-andan är vårt signum och vårt framgångskoncept, och vital i en förtroendebaserad verksamhet som denna.

 

På den här sidan presenteras lediga tjänster
Just nu har vi inga lediga tjänster men tveka inte att skicka in en spontanansökan till Maja Modigh om du skulle vilja bli en del av vår arbetsplats. Mejla Maja på maja.m@hanssonthyresson.se.

”Jag tycker om att arbeta hos Hansson Thyresson främst med tanke på värmen, gemenskapen och mixen av arbetsuppgifter. Samarbetet mellan kollegor fungerar bra och det finns inga vassa armbågar. Professionaliteten och dynamiken med patentärenden värdesätter jag också högt. Hansson Thyresson är för mig en komplett arbetsplats”. Åsa Olajos, Jurist

 

”Arbetet är varierande och innefattar alla delar av patentarbetet. Här finns trevliga kollegor som alltid är villiga att diskutera och samarbeta. Byrån är ”lagom” stor och alla känner varandra väl”. Viveka Anderberg, Patentingenjör