Vi gillar att du vill lära dig mer om patent!

Fyll i dina uppgifter här undertill så länkas du direkt vidare till webbinariet som är en inspelning av vårt lunchseminarium Patent för Rookies. Du får också ett mejl med videolänken så att du kan kolla när det passar dig bäst. Längst ner kan du läsa lite mer om vad du kan få ut av innehållet.

Videolänken - Patent för Rookies

*” anger obligatoriska fält

Det här webbinariet är mycket lärorikt, kanske främst för dig som behöver grundläggande kunskaper inom immaterialrätt. Även för dig som stött på patent innan men som vill få en repetition eller bättre grundförståelse. Efteråt kommer du att stå bättre rustad vid frågor kopplade till patent på din arbetsplats.

Våra patentingenjörer Viveka och Jakob är specialister inom patent och ihop med vår VD Maja bjuder vi på ett FAQ-samtal som ger dig en ökad förståelse för hela patentprocessen.

Tillfälle är för dig som har funderingar på patent i bolaget, men inte riktigt förstår hur och var du ska börja. Kanske funderar du på hur man kan omsätta patent i praktiskt värde? Och så vill du säkert förstå mer om fördelar och nackdelar med patent?

 

Några av patentfrågorna som besvaras under webbinariet är: 

  • Vad krävs för att man ska få ett patent?
  • Vanligaste misstaget när det kommer till patent?
  • Hur lång tid tar det att få ett patent?

 

Videolänken - Patent för Rookies

*” anger obligatoriska fält