Just nu har vi 1 st ledig tjänst.

Patent Paralegal

Tillsvidareanställning     Ι    Hel- eller deltidstjänst    Ι    Centrala Malmö   

Hos oss på Hansson Thyresson kan du förvänta dig att vara en del av ett fantastiskt team på en alldeles lagom stor patentbyrå i centrala Malmö. Här har du möjligheten att balansera ditt arbetsliv genom att arbeta både på kontoret och hemifrån. Vi fokuserar på våra medarbetare och deras välmående. Välkommen till vårt team!

Just nu är vi på jakt efter en erfaren Patent Paralegal, helst med goda kunskaper i vårt ärendehanteringssystem Patricia, men det är inget krav. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi erbjuder en trivsam arbetsplats där du får stort eget ansvar, trevliga kollegor och en rolig vardag men såklart också konkurrenskraftig lön och förmåner som är anpassade efter marknadens krav.

Vi letar efter dig som är ansvarstagande, noggrann och trivs med både självständigt arbete och samarbete inom ett team. Din förmåga att kommunicera professionellt med våra kunder, utländska ombud och myndigheter är av yttersta vikt. Inom vår byrå värderar vi också intern kommunikation högt.

Vi strävar efter att skapa en positiv arbetskultur och nöjda medarbetare. Därför erbjuder vi generöst friskvårdsbidrag, friskvårdstid och riktigt bra kaffe. Vi är måna om en sund balans mellan arbete och fritid. Vi tycker också om att uppmärksamma våra fantastiska medarbetare.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med placering i Malmö och tillträde efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsanställning finns efter dina önskemål. Vårt kontor är beläget mitt emot centralstationen i Malmö.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan som inkluderar ditt CV, tillsammans med ett personligt brev till maja.m@hanssonthyresson.se. Märk din ansökan med ämnesraden ”Patent Paralegal Malmö”.

Vi kommer att utvärdera ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in dina handlingar. Om du har frågor om tjänsten, välkommen att kontakta vår VD Maja Modigh på maja.m@hanssonthyresson.se eller på telefon +46 (0)40 60 73 357.

Vi ser verkligen fram emot att höra från dig!