Passar du in i vårt team på Legalavdelningen?

På legalavdelningen arbetar ett gäng skarpa, trevliga och samarbetsfokuserade jurister. Vi strävar mot gemensamma mål, har hög tillit och disktuerar ständigt hur vi kan leverera ännu bättre tjänster till våra kunder. Avdelningen leds av Maria Frödin.

 

Som JURIST hos oss arbetar du antingen brett med juridiska frågor inom immaterialrätten och närliggande områden. Du kan också vara mer specialiserad mot exempelvis avtalsrätt, varumärkesskydd och tvister. En jurist på Hansson Thyresson har ingen individuell budget. Vi tror att det försvårar det så viktiga lagarbetet och kan leda till att transparensen mot kunder försvåras. Genom ett starkt teamarbete gör vi våra kunder än mer nöjda!

Vi vill att du tar stort eget ansvar för ditt självständiga arbete såväl som att du vårdar teamarbetet i organisationen.
Vi vill att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en utpräglad språkkänsla då arbetet även medför internationella kontakter.

Som jurist hos oss kan du arbeta med såväl små, nystartade företag vars IP är deras allt, som större bolag, där deras varumärke kan vara den viktigaste tillgången de har. Det är mycket viktigt, oavsett våra kunders storlek att hjälpa dem få rätt och rimligt juridiskt skydd och det vill vi att du ska tycka är roligt!

 

Som PARALEGAL hos oss är du en väldigt uppskattad medarbetare där ditt arbete värdesätts högt. Du stöttar våra patent- eller varumärkeskonsulter med administration och koordination. Du har också direktkontakt med såväl våra svenska som utländska kunder och samarbetspartners.

Deadlines, eller frister är A och O i arbetet. Du håller strikt koll på dessa. Du registrerar, administrerar och reviderar frister så att inget hamnar mellan stolarna. Du älskar också fakturering där ditt arbete är avgörande för att våra intäkter ska fortsätta komma in löpande. Ditt fokus kan vara såväl patent som varumärke/design eller övrig IP.

Vi vill att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en utpräglad språkkänsla då arbetet även medför internationella kontakter.

Som paralegal är du en viktig länk i vårt lagarbete och vi förutsätter att du gillar att samarbeta, hjälpa, stötta och engagera dina övriga medarbetare. Du är också en viktig del när det gäller att ge våra kunder bästa möjliga service!

Se lediga tjänster här >>>