Möjligheter kopplat till vår IP-scan

Vår IP-scan genomförs av en rådgivare som tillsammans med er går igenom era immateriella tillgångar. Det resulterar sedan i en slutrapport med ett åtgärdsbatteri av förslag på hur ni kan tillvarata era immateriella tillgångar. Omotion AB är ett av många företag som valt att göra en IP-scan ihop med oss. De tillverkar elektriska fordon som är en kombination av det bästa av två världar – en motorcykels frihet och en bils stabilitet!

Så här berättar Ola Svensson som är grundare och VD på Omotion:

”Det var framförallt två saker som jag tyckte var bra med IP-scannen. Det ena var att vi fick bättre koll på hur vi ska agera för att skydda våra innovationer och vårt varumärke, inte minst i ett internationellt perspektiv. Det andra var att vi kan använda IP-scannen i dialogen med investerare, det blir en bekräftelse på att vi har med tänket kring immaterialrätt i vårt arbete.”

Vi vill tipsa om att det finns möjlighet att söka bidrag ur SMF-fonden som kan finansiera en IP-scan. Det är en fond initierad av den europeiska immaterialrättsmyndigheten EUIPO. Små- och medelstora företag, upp till 250 anställda, kan söka bidrag till avgifter för patent, designskydd och varumärkesregistrering. Man kan även söka bidrag till en IP-scan till ett värde av upp till ca 15 000 SEK (1350 euro).

Vi erbjuder kostnadsfri hjälp för företag att söka dessa bidrag! Ta gärna en kontakt med oss.

Låter det här med IP-scan intressant för dig och ditt företag?

Våra certifierade rådgivare för IP-scan är Viveka Anderberg, Jakob Broman, Åsa Olajos och Maja Modigh. Tveka inte att höra av dig till någon av oss så berättar vi mer!

Här kan du läsa mer om hur du får koll på dina materiella tillgångar med IP-scan.

Till fler nyheter

Kontakta oss