Nytillskott på plats!

Vi växer åt alla håll just nu och förstärker med ytterligare en jurist. Nytillskottet Elsa Thyresson har nyligen tagit juristexamen vid Lunds universitet med särskild inriktning mot immaterialrätt. Elsa kommer att jobba med bl.a. varumärkes- och designrätt både i Sverige och internationellt. Här får du veta lite mer om Elsa:

1. Vad kommer du att jobba med på byrån? – Jag kommer främst att jobba med varumärkesrätt och designrätt. Det gäller svenska och internationella varumärkes- och designansökningar, undersökningar och invändningar. Även bevakningar av varumärkesportföljer.

2. Du har precis avslutat dina juridikstudier. Vad har du för förväntningar på framtiden? – Jag ser fram emot att successivt kunna utvecklas och förkovra mig i specialistrollen. Jag hoppas få fördjupa mig i spännande uppdrag och möta upp kundernas förväntningar och behov.

3 Vad fick dig att välja den juridiska banan? – Jag visste tidigt att jag ville läsa juristprogrammet, så under gymnasietiden kändes det som ett självklart val för mig efter att ha läst ett par givande juridiska grundkurser.

4. Vad gör du helst på fritiden? – På mina lediga stunder läser jag gärna böcker, lagar mat och umgås med familjen. Jag har en son som är två år, så min fritid består av mycket lek, framförallt utomhus!

Vi välkomnar Elsa till gänget!

20170926_113704

Till fler nyheter

Kontakta oss