Våra event

Just nu kan du ta del av vårt senaste webbinarium ”Patent för Rookies” där du får många svar på frågor om patent, så att man förstår. Ladda hem webbinariet här och kolla när det passar dig bäst. 

Tidigare event

Artificial Intelligence
7 februari 2019
Fredrik Heintz som är lektor vid Linköpings universitet och forskar inom AI och autonoma system. Fredrik ingår även som ende svensk i den expertgrupp som ska kartlägga hur EU kan dra nytta av och hantera utmaningar med AI. Det här och mycket mer berättar Fredrik om under föredraget och diskuterar med oss vid lunchminglet: 1)Detta gör Sverige på området idag. 2) Så får vi ut största möjliga nytta av AI 3) Denna riktning tar AI inom EU och så påverkas samhället.

Pre Christmas Party – ett kundmingel
27 november 2018
Årets coolaste nattklubbskänsla med Sax On The Beat som stod för live-loungemusiken – En kundupplevelse med trevligt mingel fyllt av härliga saxofonrytmer, tapas, uppfriskande drycker och värmande kaffedrinkar. Detta var ett samarrangemang mellan oss och Rosén Larsen Advokater samt Malmö Cityfastigheter.

Service design – skapa värde för din användare
17 maj 2018
Dagens lunchevent handlade om att skapa kunddriven affärsutveckling med Service design. Om att förbättra kundupplevelsen genom att utveckla tjänsten för att få nöjda kunder och ökad lönsamhet. Med oss hade vi Zenit Design som bjöd på ett kunskapslyft inom området.

Museum of Failure: Samuel West  – Vågar du ta risker för att lyckas
29 november 2017
Bakom varje lyckad innovation står en rad misslyckanden. Men hur skapar man en experimentell företagskultur? Vågar du ta risker för att lyckas?

Anima – Success Story
7 september 2017
Den första kollektionen smarta klockor lanserades i början av 2017 under varumärket Kronaby och kan köpas på nätet och i utvalda butiker ibland annat Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, Spanien och Storbritannien. Succén är ett faktum. Nu tar de in 95 miljoner ytterligare för att lansera i USA.

Chill & Grill
31 augusti 2017
Avrunda din arbetsdag med trevligt sällskap och något gott från grillen. Vi håller till på vår mysiga innergård i direkt anslutning till kontoret. Ett event tillsammans med Handelskammarens nätverk.

Skydda ditt företag mot piratkopiering
30 mars 2017
Världsmarknaden för piratkopiering växer så det knakar. Alla branscher kan drabbas och mest utsatta är de välkända varumärkena. Denna dag välkomnar vi duon Per Holgersson och Karl Flöhr som är nationella specialister mot piratkopiering på Tullverket.

Julmingel & Pop Up forum
30 november 2016
Kvällen fylls av en rad överraskningar och bland annat kommer flera av våra kunder att visa upp och berätta om sina innovationer och erfarenheter av patent- och varumärkesskydd.

Varumärket – ett gott anseende?
12 maj 2016
Varumärken tar tid att bygga men kan rasa som korthus. Vad gör man när det goda ryktet har fått sig en törn?

Yalla trappan – en social innovation
17 mars 2016
Denna dag bjuder vi på Yalla Trappans resa. En resa som på många olika plan är ett lyckat integrationsprojekt. Med gemensamma krafter har Yalla Trappan skapat en verksamhet fylld av innovationsrikedom och solidaritetstänk.

Om proteiner
3 februari 2016
Lundaprofessorn Sara Snogerup Linse insyn i forskarvärlden med fokus på vetenskap om proteiner och dess samverkan med varandra.

Innovera eller dö!
30 november 2015
Ett spännande Advent After Work med julstämning och Björn Åkerman som under många år arbetat med innovationer och innovativa processer. Kvällen ger dig idéer och praktiska råd om hur företag och individer kan skärpa sin konkurrenskraft genom att bli bättre på kreativitet och innovation.

Innovationsskydda
12 oktober 2015
Temat är IP-strategier med samtal och diskussioner kring hur man planerar det bästa innovationsskyddet. Vi ger dig vår syn på hur ett företag bör hantera sina immateriella tillgångar och skapa en framgångsrik strategi.

Qliks innovativa resa
3 september 2015
Lars Björk, vd på Qlik har varit med på resan och delar med sig av sina erfarenheter och pratar om bolagets strategiska arbete ur ett immaterialrättsligt perspektiv.

LYFT BLICKEN är samlingsnamnet för de föredrag, workshops och seminarier som vi erbjuder inom patent, varumärkesskydd och annan immaterialrätt. Tidigare event ser du längst ner på sidan.

 

 

 

 

Se videos från våra event