Just nu söker vi ytterligare en patentkonsult

Våra kunder bygger teknikledarskap och tar marknadspositioner – du är specialisten på patenträtt.

Vårt trivsamma gäng växer och vi söker nu dig som är civilingenjör (E, D eller F) och patentkonsult, som gillar att arbeta i team och gärna tagit din EQE. Du kommer att förstärka teamen för några av våra viktigaste kunder och arbeta med elektronik, CII, AI, AR och Service Design.

Du går direkt in i vårt sätt att arbeta – det blir du som tillsammans med kundens utvecklingsavdelning aktivt agerar för att hitta nya idéer och hjälper ledningen identifiera vilka av dem som är viktiga för företagets framtid; det blir du som tillsammans med någon av våra mest erfarna rådgivare sitter med i de kundmöten där styrelse- eller VD-beslut ska omvandlas till patentkrav.

Vi är idag 15 personer. Flera av oss med erfarenhet av IP från stora byråer och svenska börsbolag. Med kunder som just nu förändrar sina branscher. Med uppdrag till oss att hantera ansökningar, tvister och avtal; som ombud, samordnare och tekniska biträden. Som erfarna rådgivare.

Vi gillar utmaningar, trivsam stämning och gott kaffe. Vad brinner du för?

Välkommen med din ansökan genom att fylla i fälten nedan samt skicka in ditt cv och personliga brev. Kontakta gärna Stefan Hjelmqwist på 0708-868797 för mer information om tjänsten.

Ta en titt på kortfilmerna om oss längre ner på sidan.

Är vi rätt för varandra?

  • Accepterade filtyper: pdf, word, jpg, gif, png.