Patentsnack runt bordet


Välkommen till ett Rundabordssamtal på tema innovationskultur. Vi träffas fredagen den 20 januari.
Under morgonen pratar vi om att skapa en bra grogrund för patenterbara idéer och om att få in större förståelse för IP i organisationen. 

Till samtalet bjuder vi in dig som är ansvarig för en innovationsverksamhet, och du kommer få sällskap av IP-chefer, R&D-chefer och VD:s från såväl små företag som medelstora och stora bolag. Som gästtalare har vi Annette Bornegård från Baxter tillsammans med Patrik Werius från Nederman och Noroz Akhlagi som alla har erfarenheter från företag med välfungerande IP-kulturer där patent är en naturlig del i hela innovationsarbetet, på alla nivåer. De kommer att inleda samtalet med att dela med sig av sina framgångsrika sätt att arbeta i innovationsrika organisationer, innan vi öppnar upp diskussionen för alla deltagare.

Vi hoppas att du som deltagare vill bjuda på dina erfarenheter, tankar och idéer och att vi under denna morgon får ett givande samtal med konkreta verktyg att ta med hem. På plats finns naturligtvis även några av våra egna patentkonsulter som tillför kompetens inom patentområdet när det kan vara till hjälp.

Morgonen startar med frukost på stående fot, och därefter drar samtalet igång. Vi blir en exklusiv liten grupp runt bordet, och vi ser såklart till att ingen av er inbjudna bedriver konkurrerande verksamheter.

Var? Vi ses på vårt kontor på Norra Vallgatan 58 i centrala Malmö.
När?  Fredagen den 20 januari kl 08.00-09:30.
OSA! Anmäl dig här undertill senast 20 december.

Vi tar gärna emot din anmälan så snart som möjligt!

// Hälsningar från Hansson Thyresson och våra gästtalare!

Morgonens gästtalare

Annette Bornegård, Sr Counsel, Legal Intellectual Property, på Baxter
Patrik Werius, Product Development Manager, på Nederman (tidigare på TePe och Lindab) 
Noroz Akhlagi, Innovation Evangelist, oberoende konsult (tidigare på Verisure)

 

Baxter förvandlar vården med djärva innovationer och med visionen att förbättra vården för alla. Deras breda uppsättning lösningar har skapat möjlighet för vårdpersonal att leverera smartare och mer personlig vård.
Nederman har varit en ledande utvecklare och tillverkare av miljöteknik i över 70 år. De skyddar människor, miljö och produktion från skadliga effekter av industriella processer.

Mikrodust utvecklar högkvalitativ produktionstestutrustning. De är en one-stop-shop med många års erfarenhet av skräddarsydda lösningar. All kapacitet finns internt för design, utveckling och produktion av testfixturer.

Anmäl dig här

Vi ser fram emot att träffa dig 20 januari!

*” anger obligatoriska fält