Bli Skånes nästa unicorn!

Shake Up Day är en startup-tävling med höga ambitioner, Affärsänglarnas målsättning är att skaka fram Skånes nästa unicorn. Är det kanske du?

Vi erbjuder alla bolag som sökt till Shake Up Day 30 min fri rådgivning. Kanske har du redan nu några konkreta frågeställningar? Kanske vill du veta vilka immateriella tillgångar du har i ditt bolag? Kanske vill du vässa din pitch inför investerare vad gäller just dina immateriella tillgångar?

Läs mer här om immaterialrätt i tidigt skede >

Ta gärna en titt på våra korta filmer längre ner. Där kommer du få svar på grundläggande frågor kring immaterialrätt just för Startups.

Vad är immateriella tillgångar?

Varför varumärkesskydda?

Vad krävs för att få ett patent?

Sagt om oss

”Med en förståelse för en Startups vardag och behov är Hansson Thyresson ett naturligt val för företag i tidig fas oavsett om det gäller Patent, IP- strategier eller utbildningar för att ge ökad kunskap och förståelse. Hansson Thyresson är en trygg partner under hela ens företagsresa.”
Johan Vaernholt, Affärsutvecklare vid Företagsfabriken i Kronoberg och Kalmar Science Park samt grundare av Vandervolt.


”Partnersamarbetet med Hansson Thyresson ger Företagsfabrikens inkubatorföretag tillgång till kunskap inom ett oerhört viktigt område för startups. Kombinationen av expertkunskap och hög servicenivå gör Hansson Thyresson till en viktig och uppskattad partner.
Det som vi upplever extra värdefullt i samarbetet är det härliga engagemang som Hansson Thyresson visar.”
Micke Hjelm, Platsansvarig och Tf Affärsutvecklingsansvarig, Företagsfabriken i Kronoberg

30 min fri rådgivning!

Vi vill gärna få kontakt med dig och ditt bolag! Vi erbjuder därför 30 minuters fri rådgivning kopplad till immateriella tillgångar. Bara lyft luren och ring 040-300014 eller kontakta oss här undertill i kontaktformuläret så bokar vi in ett möte på vårt kontor eller digitalt. 

Kontakta oss