Stafettpinnen lämnas över!

Efter 25 år som patentchef lämnar nu Anders Hansson över rollen som patentchef till Jonas Delander. Anders kommer att fortsätta fokusera på sin roll som styrelseordförande och på arbetet som patentkonsult hos Hansson Thyresson.

– Jag känner stor tilltro till Jonas som ny ansvarig för vår patentverksamhet. Jonas har tidigare erfarenhet som teamchef och har många bra tankar om hur vi kan utvecklas framåt, speciellt inom digitalisering. Mångårig erfarenhet som patentkonsult, hög kompetens och positiv inställning är naturligtvis också ytterligare anledningar, säger Anders.

Jonas är civilingenjör inom elektronik och har mångårig erfarenhet av nationellt och internationellt patentarbete. Senast som industriombud på ett av Sveriges mest snabbväxande teknikföretag. Det har givit honom en djup och konkret inblick i digitaliseringsprocesser och att fånga upp de uppfinningar som sker i det dagliga utvecklingsarbetet. Jonas är också auktoriserat europeiskt patentombud och auktoriserat svenskt patentombud. Han hanterar idag uppdrag inom ett brett spektrum av teknikområden såsom elektronik, programvara, optronik och naval architecture.

Jonas är glad över förtroendet att axla ansvaret för Hansson Thyressons patentverksamhet. Han är särskilt förväntansfull över att möta kundernas behov av Artificiell Intelligens, digitalisering och möjligheterna att skydda innovationer kring detta. Kom i kontakt med Jonas här.

Till fler nyheter

Kontakta oss